defacto_panorama_mustasch
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda tappar resenärer ännu en månad

Arlanda flygplats hade under september 2,33 miljoner resenärer vilket återigen är en minskning av trafiken.

Arlandas resenärssiffror går ner igen detta år, totat var det 2,331 miljoner som reste via flygplatsen, en totalminskning med två procent jämfört med samma månad förra året. Antalet utrikesresenärer uppgick till 1,881, vilket var en minskning med två procent. Inrikestrafiken var 450 000 resenärer, en minskning med två procent. Antalet landningar på Arlanda var 10 594 stycken, vilket är oförändrat jämfört med förra året. Hittills i år har 87 175 plan i linjefart och charter landat på Arlanda, en minskning med 4 procent.

Det totala antalet resenärer för januari-september har också det gått ner med fyra procent till 19,7 miljoner.

defacto_mustach_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
centrum_host_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

connys
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh