defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda tappar resenärer ännu en månad

Arlanda flygplats hade under september 2,33 miljoner resenärer vilket återigen är en minskning av trafiken.

Arlandas resenärssiffror går ner igen detta år, totat var det 2,331 miljoner som reste via flygplatsen, en totalminskning med två procent jämfört med samma månad förra året. Antalet utrikesresenärer uppgick till 1,881, vilket var en minskning med två procent. Inrikestrafiken var 450 000 resenärer, en minskning med två procent. Antalet landningar på Arlanda var 10 594 stycken, vilket är oförändrat jämfört med förra året. Hittills i år har 87 175 plan i linjefart och charter landat på Arlanda, en minskning med 4 procent.

Det totala antalet resenärer för januari-september har också det gått ner med fyra procent till 19,7 miljoner.

happyhomes_2019
ica_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

defacto_helsida

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

fme_oktober
sigtunavatten_standard

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april2