centrum_panorama2020
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda tappar resenärer ännu en månad

Arlanda flygplats hade under september 2,33 miljoner resenärer vilket återigen är en minskning av trafiken.

centrum_artikel

Arlandas resenärssiffror går ner igen detta år, totat var det 2,331 miljoner som reste via flygplatsen, en totalminskning med två procent jämfört med samma månad förra året. Antalet utrikesresenärer uppgick till 1,881, vilket var en minskning med två procent. Inrikestrafiken var 450 000 resenärer, en minskning med två procent. Antalet landningar på Arlanda var 10 594 stycken, vilket är oförändrat jämfört med förra året. Hittills i år har 87 175 plan i linjefart och charter landat på Arlanda, en minskning med 4 procent.

Det totala antalet resenärer för januari-september har också det gått ner med fyra procent till 19,7 miljoner.

studenten2020_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider