centrum_panorama2020
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda tappar i flygplatsranking

Arlanda flygplats har i den årliga Skytrax-rankingen landat på plats 79 över världens bästa flygplatser.

centrum_artikel

Årets ranking från Skytrax gällande bästa flygplatser släpptes tidigare i maj rapporterar Flygtorget. Arlanda placerar sig på plats 79, vilket är sämre än de nordiska flygplatserna Helsingfors, Kastrup och Oslo. Reykjaviks flygplats kom inte med på topp 100. Helsingfors-Vandaa är på plats 15 och bäst i Norden. Europas bästa flygplats anses vara München.

Världens bästa flygplats är Singapore-Changi följt av Tokyo-Haneda och Doha-Hamad. Efter Helsingfors är Kastrup på plats 19, Oslo på 70. Rankingen baseras sig på en mängd resenärsupplevelser i olika kategorier. Sedan förra rankingen har Arlanda tappat sex placeringar enligt Flygtorget.

sommarlov_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

happy_homes_mars
valvet_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

marina_helsida
defacto_helsida
connys_helsida