sommar
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Arlanda tappade poäng på övertid

FC Arlanda spelade 3-3 borta mot Tärnsjö efter att ha tappat poäng på övertid.

FC Arlanda gick mot seger och serieledning men på övertid satte Tärnsjö 3-3. Dessförinnan ledde Arlanda med 1-0 innan hemmalaget Tärnsjö kvitterade och vände på steken. Arlanda lyckades på nytt vända efter kvittering i 57:e minuten och när Roy Zeinou gjorde 3-2 med tre minuter kvar trodde alla att saken var klar. Men Tärnsjö ville alltså annorlunda och knep en poäng.

Uppsala-Kurd tappade också poäng så Arlanda hade vid seger gått förbi som etta. Båda lagen kvarstår på samma poäng, 31, efter 13 matcher. Arlanda möter närmast på torsdag Månkarbo hemma i Märsta

Målen
Aslan straff (30), Hoffman (57), Zeinou (87)

arlanda_golf_juli

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sommar
happyhomes_2019
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sigtunavatten_standard

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

defacto_helsida
sommar_centrum
bonava_juli_hel
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
bonava_juli_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider