panorama
Maik Aslan leder sitt lag ut till andra halvlek

Arlanda tappade poäng mot Sundbyberg

Det blev oavgjort, 1-1, mellan FC Arlanda-Sundbyberg på ett regntungt Midgårdsvallen.

Regnet öste ner stora delar av matchen mellan Arlanda och Sundbyberg, bet bjöds på spel därefter. Farten högre från båda lagen, glidtacklingar i parti och minut, tre bortdömda mål, en straff, en utvisning och två mål.

Sundbyberg tog ledningen i 13:e minuten på en frispark från vänster som slogs in i straffområdet och som Henrik Åkerman var sist på i röran. Arlanda hade stor del av bollinnehavet generellt i machen och skapade en del halvchanser innan domaren pekade på straffpunkten efter knappt 20 minuters spel. Mass Khan gjordes ner i en duell och straffen förvaltade Maik Aslan på bästa sätt.

I andra böljande spelet mer, Arlanda lyckades få in två bollar i mål som blev bortdömda för offside. Sundbyberg var vassa i sina omställningar men Milo Hanna var på alerten och avvärjde flera lägen. Mass Khan var även stabil som mittback och gick inte att passera. Dock blev det ett avbräck för Arlanda när Khan blev utvisad med 5-6 minuter kvar. Sundbyberg fick sista ordet men Arlanda fredade målet.

Det var Arlandas första poängförlust i år, man tappar också förstaplatsen till FC Järfälla. Arlanda möter Norrtälje nästa lördag på bortaplan

defacto_helsida
connys_helsida
helsida
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

boisigtuna
2020_helsida
corner_helsida
centrum_helsida2020
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

happyhomes_sommar2020
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
nrh
corner_outsider