defacto_pan2020
Foto: Swedavia/Victoria Ström

Arlanda tappade 8 av 10 resenärer

Arlandas resenärer minskade med hela 83 procent i september.

centrum_artikel

Bara 483 000 reste via Arlanda i september vilket innebär en minskning med hela 83 procent jämfört med samma månad förra året.
– Under sommarmånaderna såg vi en försiktig återhämtning av flygtrafiken, men utvecklingen stagnerar i september med en svag efterfrågan för både affärs- och fritidsresandet. Osäkerheten kring restriktioner och utvecklingen av pandemin innebär en fortsatt stor osäkerhet om hur flygtrafiken kommer att utvecklas under de kommande månaderna och när återhämtningen kan ta fart, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Swedavias statistik visar att 1920 plan i linjefart och charter landade i september för utrikestrafiken vilket är en nedgång med 75 procent. På inrikessidan var antalet 1093 plan, en nedgång med 61 procent.

centrum_helsida2020
corner_helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

helsida

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

meko_helsida
defacto_helsida
landsbygdsdag
connys_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

happyhomes_sommar2020
kkdk_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

personal_sandstrom_helsida
fixa_laddplats_helsida
speedy_vinter_helsida
budget_outsider
laddplats_out
ridskola_2020_outsider
nrh
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
personal_outsider
kkdk_outsider
swedol_outsider
outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out