sommar
Foto: Swedavia/Daniel Asplund

Arlanda-Phuket ställs in i vinter

Arlanda tappar Thai Airways Phuketlinje i vinter på grund av lägre efterfrågan och en svag krona.

Thai Airways linje mellan Arlanda-Phuket dras in i vinter eftersom efterfrågan är lägre samt kronan svagare. De berörda linjerna ställs in mellan 5 december-28 mars skriver Aftonbladet. Flygbolaget beklagar och ber om ursäkt till sina passagerare. De uppmanar resenärer att kontakta flygbolaget eller resebyrån där de bokat resan för ombokning eller andra resealternativ.

sommar_centrum
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider