banner_moderaterna
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda ökade resenärer med sju procent

Drygt 2,4 miljoner resenärer reste via Arlanda under september vilket var en upptåg med sju procent.

banner_moderaterna_artikel

Arlanda visade fina passagerarsiffror för september. 2,4 miljoner resenärer flög via Arlanda, det var en ökning med sju procent, 1,9 miljoner var utrikesresenärer och 500 000 reste inrikes. Både inrikes och utrikes ökar jämfört med motsvarande månad förra året. Ca 81 flygbolag trafikerar Arlanda, nyligen gjorde man klart med Air Mediterranean Airlines som ska flyga till Aten fyra gånger i veckan.

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

centerpartiet_helsida_ett
steningeslottsommar

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

happy_homes_juli

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sap_valet2018
marstakalaset
banner_center_helsida_tva
gotenehus
theweek_2018

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard
objekt4
objekt3