klippdagar
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda ökade resenärer med sju procent

Drygt 2,4 miljoner resenärer reste via Arlanda under september vilket var en upptåg med sju procent.

marstac_aug

Arlanda visade fina passagerarsiffror för september. 2,4 miljoner resenärer flög via Arlanda, det var en ökning med sju procent, 1,9 miljoner var utrikesresenärer och 500 000 reste inrikes. Både inrikes och utrikes ökar jämfört med motsvarande månad förra året. Ca 81 flygbolag trafikerar Arlanda, nyligen gjorde man klart med Air Mediterranean Airlines som ska flyga till Aten fyra gånger i veckan.

dackia_vinter2018
forsmaleri

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

forskontor
jul2018

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

defacto_panorama_boka_mote

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

colorama_jan
dogranch
stockholmsvagen24
skolgatan6d
yrkesutbildningen
frisyr2018
connys
agy2
Norra Redovisningshuset
slutstation
cricketklubben
standard
lions_standard
matcher_skanela
borg
dalgatan7b
Festspecialisten – Standard
nfc_vinter
standard_ridskola
blackfriday