defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda ökade resenärer med sju procent

Drygt 2,4 miljoner resenärer reste via Arlanda under september vilket var en upptåg med sju procent.

farsdag_cemtrum

Arlanda visade fina passagerarsiffror för september. 2,4 miljoner resenärer flög via Arlanda, det var en ökning med sju procent, 1,9 miljoner var utrikesresenärer och 500 000 reste inrikes. Både inrikes och utrikes ökar jämfört med motsvarande månad förra året. Ca 81 flygbolag trafikerar Arlanda, nyligen gjorde man klart med Air Mediterranean Airlines som ska flyga till Aten fyra gånger i veckan.

happy_homes_juli

Nya VIP-lokaler på Arlanda

Näringsliv Arlanda VIP flyttar från Terminal 5 till 2 och får en yta på 2000 kvadratmeter: - Vi är glada att nu kunna erbjuda fler möjligheten att boka en VIP-upplevelse för att få den bästa starten på resan, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Hotellen ska bli plastfria till 2020

Näringsliv Hotellen inom Destination Sigtuna ska inom drygt ett års tid bli plastfria: - Vi är redan igång och första steget är att inventera engångsartiklar av plast och göra en nollmätning av våra partners plastförbrukning, säger Anna Lakmaker, tf VD på Destination Sigtuna.

sportfiskebanner2
defacto_host2018

Snart öppnar Subway

Näringsliv Subway startar upp restaurang i Märsta centrum innan månaden är slut: - Vi väljer att etablera i Märsta eftersom att vi tror på att konceptet Subway fungerar bra i Märsta, berättar franchisetagare Patrik Andersson.

Effekt Svenska AB expanderar

Näringsliv Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

Nya satsningar från SAS

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer från Arlanda med start i vår: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande.

EXTRA

Märstabon kan prisas på Motorgalan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro är en av tre gör upp om priset som årets marknadsförare inom fordonsbranschen: - Jag känner mig jätte stolt över att ha blivit nominerad, säger Jorge till märsta.nu

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Nyöppnat Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

connys
sportfiske_banner
komvuxq3_4
objekt2
objekt3
sbrf_sep
outsider
nrh_sigtuna
objekt4