sap_pan

Arlanda noterade 18:e förlusten

FC Arlanda spelade sin 21:a match och noterade 18:e nederlaget på tisdagskvällen.

På tisdagskvällen kom FC Arlandas 18:e nederlag i Division 2-fotbollen. Stocksund vann med klara 5-2. Ett av få glädjeämnen var att 16-årige Christoffer Lahdo gjorde mål på straff. Han byttes in mot Maik Aslan med 20 minuter kvar och satte 5-2 i 87:e minuten. Erik Wiberg gav FCA ledningen tidigt i matchen. Men redan efter 23 minuter var det 3-1 för Stocksund, i andra ökade man på till 4-1 och 5-1. På 21 matcher i år har man förlorat 18, man är även inne på sin tredje tränare under säsongen. Det återstår sju matcher att spela. Närmast mot Kvarnsveden hemma på lördag.

connys_helsida
social_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
event_outsider
mp_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
outsider_social
ewas_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out