center_pan21

Arlanda noterade 18:e förlusten

FC Arlanda spelade sin 21:a match och noterade 18:e nederlaget på tisdagskvällen.

centrum_artikel

På tisdagskvällen kom FC Arlandas 18:e nederlag i Division 2-fotbollen. Stocksund vann med klara 5-2. Ett av få glädjeämnen var att 16-årige Christoffer Lahdo gjorde mål på straff. Han byttes in mot Maik Aslan med 20 minuter kvar och satte 5-2 i 87:e minuten. Erik Wiberg gav FCA ledningen tidigt i matchen. Men redan efter 23 minuter var det 3-1 för Stocksund, i andra ökade man på till 4-1 och 5-1. På 21 matcher i år har man förlorat 18, man är även inne på sin tredje tränare under säsongen. Det återstår sju matcher att spela. Närmast mot Kvarnsveden hemma på lördag.

bostad_helsida
connys_helsida
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider