moderater_pan_sommar
Pierre Yaghleji i FC Arlanda

Arlanda närmar sig botten efter ny förlust

FC Arlanda har inlett Division 2 på ett tungt sätt och inkasserade tredje förlusten på fyra matcher.

centrum_artikel

Division 2-starten är just nu tung för FC Arlanda som inför matchen mot Enskede bytte tränare till Yehia Malla, Fredrik Dahlin lämnade redan efter två matcher och förra veckan blev det en poäng borta mot GUSK. Den nye tränaren fick även en drömstart med sitt lag efter att poängräddaren mot GUSK, Benjamin Annan Fadi, gett sitt lag ledningen redan efter sju minuter.

Ledningen varade till i mitten av andra halvlek, i 62:a minuten kvitterade Joel Embring för gästande Enskede. Ett otagbart skott som passerade Milo Hanna i målet. Matchen såg ut att sluta oavgjort men på övertid kom segermålet för Enskede genom Jonathan Skoglund. Domaren hade lagt till tio minuter och avgörandet kom i 96:e minuten efter en frispark som Milo Hanna lämnat retur på. Enskede hade ett bra tryck på Arlanda sista halvtimmen och till slut gav det resultat. FC Arlanda får ta nya tag på onsdag när IFK Stocksund kommer till Midgårdsvallen. Ett viktigt bottenmöte och en match som Arlanda måste ta tre poäng i för att inte halka efter. Stocksund möter tabellettan Karlberg på söndagen.

connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
vaccin
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
dack-outsider
nrh
mp-outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider