sap_pan
Pierre Yaghleji i FC Arlanda

Arlanda närmar sig botten efter ny förlust

FC Arlanda har inlett Division 2 på ett tungt sätt och inkasserade tredje förlusten på fyra matcher.

Division 2-starten är just nu tung för FC Arlanda som inför matchen mot Enskede bytte tränare till Yehia Malla, Fredrik Dahlin lämnade redan efter två matcher och förra veckan blev det en poäng borta mot GUSK. Den nye tränaren fick även en drömstart med sitt lag efter att poängräddaren mot GUSK, Benjamin Annan Fadi, gett sitt lag ledningen redan efter sju minuter.

Ledningen varade till i mitten av andra halvlek, i 62:a minuten kvitterade Joel Embring för gästande Enskede. Ett otagbart skott som passerade Milo Hanna i målet. Matchen såg ut att sluta oavgjort men på övertid kom segermålet för Enskede genom Jonathan Skoglund. Domaren hade lagt till tio minuter och avgörandet kom i 96:e minuten efter en frispark som Milo Hanna lämnat retur på. Enskede hade ett bra tryck på Arlanda sista halvtimmen och till slut gav det resultat. FC Arlanda får ta nya tag på onsdag när IFK Stocksund kommer till Midgårdsvallen. Ett viktigt bottenmöte och en match som Arlanda måste ta tre poäng i för att inte halka efter. Stocksund möter tabellettan Karlberg på söndagen.

social_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april
helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
sfs_out
outsider_social
swedol_outsider
nrh
connys
event_outsider
mp_outsider2022