sommar
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda nära 13 miljoner första halvåret

Arlanda fortsätter öka i antalet resenärer och noterade i juni 2,54 miljoner passagerare.

sommar

Sveriges största flygplats Arlanda ökade antalet resenärer med tolv procent i juni jämfört med samma månad förra året. Totalt reste 2,542 miljoner via Arlanda. 2,087 miljoner reste utrikes och 406 000 inrikes. Totalt i år rör det sig om 12,8 miljoner resenärer vilket är en ökning med tio procent för första halvåret 2017.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

juli
happy_homes_sommar
sommar
magget_v16
theweek2017

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

Norra Redovisningshuset
sommar
Festspecialisten – Standard
mik_camp
colorama_jan
connys
sfssommar
Frisyr – Standard
lions_standard
standard_ridskola
standard
cricketklubben