defacto_skor
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Arlanda nära 13 miljoner första halvåret

Arlanda fortsätter öka i antalet resenärer och noterade i juni 2,54 miljoner passagerare.

banner_artikel

Sveriges största flygplats Arlanda ökade antalet resenärer med tolv procent i juni jämfört med samma månad förra året. Totalt reste 2,542 miljoner via Arlanda. 2,087 miljoner reste utrikes och 406 000 inrikes. Totalt i år rör det sig om 12,8 miljoner resenärer vilket är en ökning med tio procent för första halvåret 2017.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

dackia_2018

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

center_banner2
forskontor
februari

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

varen2018

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

outsider_defacto
standard_start
objekt3
standard_ridskola
vuxentutbildning
veterankraft_standard
val2018
connys
objekt2
sigtunavatten_standard
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
objekt4
nfc_vinter