moderater-bokslut
Foto: Genrebild/Swedavia

Arlanda mot nytt resenärsrekord

Arlanda väntas putsa sitt resenärsrekord från förra året med två miljoner passagerare.

centrum_artikel

Fem år i rad har Arlanda slagit passagerarrekord, i den nya prognosen för årsbokslutet räknar man med 25 miljoner resenärer, en ökning med hela två miljoner. Under året har ett antal nya linjer etablerats men rekordet slås trots en omfattande SAS-strejk i somras. För att hantera kommande års ökningar har ett arbete inletts med att bygga om terminaler, bagagehantering och anpassning av landningsbanan för Airbus A380, världens största passagerarplan. Choice Hotel kommer också att bygga sitt Comfort Hotel nära systerhotellet Clarion, 500 rum står klara 2019.

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

kcbygg_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider