centrum_host
Foto: Genrebild/Swedavia

Arlanda mot nytt resenärsrekord

Arlanda väntas putsa sitt resenärsrekord från förra året med två miljoner passagerare.

centrum_farsdag_artikel

Fem år i rad har Arlanda slagit passagerarrekord, i den nya prognosen för årsbokslutet räknar man med 25 miljoner resenärer, en ökning med hela två miljoner. Under året har ett antal nya linjer etablerats men rekordet slås trots en omfattande SAS-strejk i somras. För att hantera kommande års ökningar har ett arbete inletts med att bygga om terminaler, bagagehantering och anpassning av landningsbanan för Airbus A380, världens största passagerarplan. Choice Hotel kommer också att bygga sitt Comfort Hotel nära systerhotellet Clarion, 500 rum står klara 2019.

ica_oktober

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
centrum_farsdag
greeknighthelsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys