arlandagolf_pan_aug
Arlanda IBK var överlägsna på Åland mot VÅSC.Foto: Arlanda IBK

Arlanda klar serieledare efter hösten

Arlanda IBK går som tåget i Division 2 och är obesegrade efter höstsäsongen.

marstakalaset_artikel

Arlanda IBK besegrade VÅSC på Åland i höstens sista omgången och är därmed obesegrade när våren startar efter nyår. Totalt har man åtta raka segrar under hösten och leder serien. Cia Håkansson är sexa i poängligan med 8 mål och 7 assist. Närmast väntar Storvreta U på bortaplan 12:e januari, serien leder man med hela åtta poäng och det ser onekligen ut som att en comeback i ettan är på gång.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
colorama_april2
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

happyhomes_2019
defacto_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider