arlandagk_panorama
Arlanda IBK var överlägsna på Åland mot VÅSC.Foto: Arlanda IBK

Arlanda klar serieledare efter hösten

Arlanda IBK går som tåget i Division 2 och är obesegrade efter höstsäsongen.

sportlov_centrum

Arlanda IBK besegrade VÅSC på Åland i höstens sista omgången och är därmed obesegrade när våren startar efter nyår. Totalt har man åtta raka segrar under hösten och leder serien. Cia Håkansson är sexa i poängligan med 8 mål och 7 assist. Närmast väntar Storvreta U på bortaplan 12:e januari, serien leder man med hela åtta poäng och det ser onekligen ut som att en comeback i ettan är på gång.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

happyhomes_2019
arlandagolf
defacto_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
sangensemble
icavalsta_semlor

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider