halloween_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Arlanda höjer beredskapen

Med anledning av attacken i Stockholm har Arlanda höjt beredskapen: - Vi har gått upp i stabsläge och anledningen till det är att för att vi vill ha en operativ beredskap för att följa utvecklingen på den här händelsen, säger Anders Porleius, presschef på Swedavia.

centrum_artikel

Flygtrafiken går som vanligt men det är problem med kollektivtrafiken för att koma till och från Arlanda. Med anledning av attacken har man förstärkt närvaron med vakter och poliser.
– Vi kommenterar inte säkerhetsfrågor, säger Anders Porleius, presschef på Swedavia.

Som resenär kommer man uppleva en ökad synlighet, på twitter har det skrivits att stämningen är dämpad på Arlanda.
– Vi har ett stabsläge som gäller Arlanda och Bromma flygplats. Det handlar om att när vi går upp i stabsläge så har vi en operativ beredskap och närvaro på bägge flygplatser och om läget förändras att agera i olika frågor, fortsätter Porleius.

centrum_helsida2020

Så vill Bergqvist (L) vända trenden i Valsta

Politik Liberalerna har suttit i kommunledningen i olika konstellationer sedan 2014. Under 2021 klassades Valsta som utsatt område men till 2030 ska alla utsatta områden vara borta enligt förslag från partiet.

connys_helsida

Märstabo döms i blocketbedrägeri

Notiser En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

defacto_helsida
bostad_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

dack-helsida
helsida_var2021
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider