abs_pask
Foto: Pressbild/Swedavia

Arlanda har Europas dyraste parkering

Det är konstaterat att Arlanda är dyraste flygplatsen att parkera vid.

centrum_artikel

Snittpriset för att parkera en timme på Arlanda är ca 100 kronor rapporterar Aftonbladet. Arlanda har det dyraste snittpriset i hela Europa med 9,28 Euro. Tvåa är Heathrow med 8,69 E/timmen, Kastrup är femma med 6,69 E/timmen. Billigast är det i rumänska Bukarest där det kostar 1,26 E/timmen. Det går förvisso att lämna av gratis på Arlanda men ska du in och ta emot så behöver du lägga in minst 40 minuter i automaten.

Fotnot: Priset som ligger till grund för undersökningen är timpriset, dock går det att parkera billigare med dygnspris och veckopris.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

happy_homes_mars
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
marina_outsider