budget_panorama
Foto: Pressbild/Swedavia

Arlanda har Europas dyraste parkering

Det är konstaterat att Arlanda är dyraste flygplatsen att parkera vid.

fraga_liberalerna

Snittpriset för att parkera en timme på Arlanda är ca 100 kronor rapporterar Aftonbladet. Arlanda har det dyraste snittpriset i hela Europa med 9,28 Euro. Tvåa är Heathrow med 8,69 E/timmen, Kastrup är femma med 6,69 E/timmen. Billigast är det i rumänska Bukarest där det kostar 1,26 E/timmen. Det går förvisso att lämna av gratis på Arlanda men ska du in och ta emot så behöver du lägga in minst 40 minuter i automaten.

Fotnot: Priset som ligger till grund för undersökningen är timpriset, dock går det att parkera billigare med dygnspris och veckopris.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
julen_helsida
2020_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

connys_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

centrum_helsida2020
meko_helsida
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

manskold_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

speedy_vinter_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
manskold_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
budget_outsider
swedol_outsider
julen_outsider
kristina_outsider