centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild/FC Arlanda
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Arlanda firade seriesegern

FC Arlanda firade på lördagen avancemanget med sina supportrar på Midgårdsvallen.

centrum_artikel

I samband med att FC Arlanda spelade sin sista match för säsongen mot Rimbo på lördagen bjöds det in till firande. Föreningens barn och ungdomar var på plats tillsammans med supportrar. Det bjöds på glass till alla barn och konfetti efter matchen.

Själva matchen var av akademisk betydelse för Arlanda som vann med 2-1 efter mål av Roy Zeinou och Zakariye Yusuf Muhumed. Zenou slutade femma i skytteligan med 14 mål. FC Arlanda får nu förbereda sig för en ny säsong i Division 3 till våren.

teatergrillen_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
defacto_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
teatergrillen_outsider