bostadsformedling
Foto: Insändarbild/FC Arlanda
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

Arlanda firade seriesegern

FC Arlanda firade på lördagen avancemanget med sina supportrar på Midgårdsvallen.

centrum_artikel

I samband med att FC Arlanda spelade sin sista match för säsongen mot Rimbo på lördagen bjöds det in till firande. Föreningens barn och ungdomar var på plats tillsammans med supportrar. Det bjöds på glass till alla barn och konfetti efter matchen.

Själva matchen var av akademisk betydelse för Arlanda som vann med 2-1 efter mål av Roy Zeinou och Zakariye Yusuf Muhumed. Zenou slutade femma i skytteligan med 14 mål. FC Arlanda får nu förbereda sig för en ny säsong i Division 3 till våren.

speedy_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out