centrum_panorama2020

Arlanda finalklart i Upplandscupen

FC Arlanda blev på tisdagskvällen klart för final i Upplandscupen efter 4-3 borta mot Brottby: - Vi var aldrig hotads, säger spelaren Eddi Khalaf till märsta.nu

centrum_artikel

Edsbro satte sina tre bonusstraffar men Arlanda vann med 4-3 efter två mål från Hadi Hassan samt Mike Aslan. Enligt spelaren Eddi Khalaf var segern aldrig hotad men hans lag valde att ta de svåra besluten och missade bra lägen.
– Vi var inte riktigt heta på avsluten. I finalen får vi nu klara oss utan Elias Bagdo som drog på sig sitt andra gula kort i matchen. Annars tycker jag dagens främste är Mike Aslan som håller ihop laget och gör en stabil insats, säger Eddi Khalaf.

Finalen i Upplandscupen ska spelas senast 29:e oktober. Spelplats och tid är inte bestämt.

stottasigtuna_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
valvet_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida
speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider