arlandagk_panorama
SSHL:s lärare Stefan Eriksson i samband med att han fick beskedet för några veckor sedan. Foto: Facebook/SSHL

Årets pedagoger prisades

I samband med fullmäktige i torsdags prisades de sex pedagogerna som utsetts till Årets pedagoger 2017.

centrum_pask

Sex pedagoger uppmärksammades med blomma, diplom och 40 000 kronor att dela på för kompetensutveckling i samband med kommunfullmäktige i torsdags. De sex var följande; Rasa El Mahdi (Edda förskola), Ing-Mari Strid (Edda förskola), Marie Lyckebäck (S:ta Gertruds skola), Jessica Fjäll (Tingvallaskolan), Asstrid Claesson (Arlandagymnasiet, risk- och räddning), Stefan Eriksson (SSHL).

Vem som helst med koppling till skola eller förskola kan nominera en pedagog till priset, det kan vara kollega, elev eller förälder. Med priset vill Sigtuna kommun uppmuntra och premiera gott pedagogiskt arbete och lyfta fram goda exempel.
– Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun. De spelar en viktig roll för utveckling och lärande i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi uppmärksammar dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

valsta_utveckling

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_pask_helsida
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

fme_helsida

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

ica_pask

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

defacto_helsida
logistik_utbildning
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
sh_oppet
bonava_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider