defacto_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Arbetsplatsolycka på Arlanda

En person skadades under dagen i samband med arbete på Arlanda.

centrum_tvaar

Olyckan inträffade klockan 12 i samband med arbete på Arlanda. Arbetaren fick en dragstång från en större vagn på sig vilket gjorde att denne tappade balansen och slog i huvudet enligt Polisen. Arbetaren fördes till sjukhus och en anmälan om arbetsplatsolycka upprättades.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

happyhomes_2019
defacto_helsida
sangensemble
connys
icavalsta_semlor
sigtunavatten_standard

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

karby_varme1
banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

karby2
sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider