centrum_host
Pådraget utanför den aktuella bilverkstadenFoto: Tommy
Ambulanshelikoptern påväg till Rävsta strax innan kl 13Foto: MMS-Bild

Arbetsplatsolycka i Rävsta

En person har skadat sig i en arbetsplatsolycka. Flera ambulanser, en helikopter och polisen åkte till platsen: – Det är en person förd till sjukhus, säger Towe Hägg på polisen.

centrum_farsdag_artikel

Flera ambulanser, polispatruller, och en ambulanshelikopter kallades till arbetsplatsen i Rävsta.
– Klockan 12.46 fick vi in från SOS Alarm att någon skadat sig på sin arbetsplats, de initiala uppgifterna väljer jag att inte prata om just nu, jag vill veta vilka omständigheter vi har först, säger Towe Hägg på polisens ledningscentral.

Oklart skadeläge
Polisen uppger klockan 13.50 att en person förts till sjukhus. Olyckan ska ha skett inomhus och personen ska ha klämts i samband med en reparation av en bil, säger polisen senare under dagen. Det är oklart hur pass allvarligt skadad personen är. Towe Hägg säger att det återstår att se om det rubriceras som arbetsplatsolycka eller något annat.

Vet du mer? Har du bild? Kontakta redaktionen!

greeknighthelsida
happyhomes_2019

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_farsdag
ica_oktober
sigtunavatten_standard
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider
connys