moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

Apoteksgruppen expanderar på Arlanda

Apoteksgruppen har vunnit en upphandling om att få driva apotek på Arlanda vilket innebär att de är kvar med sin enhet men kommer öppna ytterligare en.

centrum_artikel

Apoteksgruppen finns idag i Sky City men efter en upphandling kommer en ny enhet att etableras på Terminal 5 med utbud av egenvårdsprodukter rapporterar Dagens Handel. Avtalet med Swedavia sträcker sig till 2028 och den nya enheten på femman står klar till 2023.
– Det känns naturligtvis fantastiskt att fortsätta vara tillgänglig för våra kunder på marknadsplatser som denna. Att finnas för kunden och erbjuda ett ännu större utbud av egenvårdsprodukter och recept vid planerade eller oplanerade inköp bidrar till en säker och trygg start på utresa eller ankomst. Vi ser stor potential i den nya marknadsplatsen då vi tar oss an två stora lokaler, varav den ena kommer vara bra strategiskt placerad även ur ett varumärkesperspektiv och hjälpa oss bygga vårt varumärke starkare, säger Viktor Hjelmqvist, etableringschef på Apoteksgruppen, till Dagens Handel.

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

mod_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
handbollsskola
connys_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh