moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Apoteksgruppen expanderar på Arlanda

Apoteksgruppen har vunnit en upphandling om att få driva apotek på Arlanda vilket innebär att de är kvar med sin enhet men kommer öppna ytterligare en.

Apoteksgruppen finns idag i Sky City men efter en upphandling kommer en ny enhet att etableras på Terminal 5 med utbud av egenvårdsprodukter rapporterar Dagens Handel. Avtalet med Swedavia sträcker sig till 2028 och den nya enheten på femman står klar till 2023.
– Det känns naturligtvis fantastiskt att fortsätta vara tillgänglig för våra kunder på marknadsplatser som denna. Att finnas för kunden och erbjuda ett ännu större utbud av egenvårdsprodukter och recept vid planerade eller oplanerade inköp bidrar till en säker och trygg start på utresa eller ankomst. Vi ser stor potential i den nya marknadsplatsen då vi tar oss an två stora lokaler, varav den ena kommer vara bra strategiskt placerad även ur ett varumärkesperspektiv och hjälpa oss bygga vårt varumärke starkare, säger Viktor Hjelmqvist, etableringschef på Apoteksgruppen, till Dagens Handel.

defacto_helsida
2020_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

liber_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

connys_helsida
retro_helsida
helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
swedol_outsider
nrh
outsider
connys
moderat_outsider