defacto_pan2020
Anton Sarri från MärstaFoto: Privat

Anton Sarri till Sapmis landslag

Märstabon Anton Sarri, tillvardags målvakt i Sollentuna, är uttagen till Samernas landslag Sapmi som ska spela EM för nationer utan stater, Conifa.

centrum_artikel

Conifa som är EM för statslösa nationer spelas i Nagorno-Karabach, en enklav vid Armenien. En av de uttagna i det samiska landslaget Sapmi är Anton Sarri från Märsta. 21-årige Anton vaktar målet i Sollentuna.
– Det är jättekul att få representera sina rötter, säger Anton Sarri till Sameradion och SVT Sápmi.

Turneringen spelas 1-9 juni och i Sápmis grupp finns Artsakh (Nagorno-Karaback) och Luhansk från Ukraina.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_outsider