defacto_pan2020

Antalet smittade ökar kraftigt

En kraftig ökning av covid19-smittade har konstaterats i kommuen för vecka 43.

centrum_artikel

Folkhälsomyndighetens siffror för vecka 43 i Sigtuna kommun visar på 26 nya fall, det är den högsta nivån sedan vecka 26. På tre veckor har antalet smittade ökat med 61 personer till totalt 515 under hela pandemin i kommunen. Det är oklart hur många som avlidit i kommunen på grund av covid19 sedan i somras eftersom Folkhälsomyndigheten slutat rapportera in siffror på lokal nivå då det är för få fall. I regionen har sju personer avlidit förra veckan på grund av covid19. Nästan 3000 nya fall konstaterades. Sju personer vårdas på intensiven.

happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

connys_helsida
centrum_helsida2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021
vardcentral_helsida
defacto_helsida
rentawreck_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
connys
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider