defacto_pan2020
Foto: Marie Ullnert/Sahlgrenska

Antalet smittade nu 435 personer

De nya siffrorna för covid-19 visar fem nya fall i kommunen.

centrum_artikel

Fem nya fall av covid-19 har konstaterats för vecka 33, det innebär att kommunen för sjätte veckan i rad har under tio fall. Vecka 27 var det 22 fall, sedan dess har smittan kraftigt minskat. Sedan pandemin bröt ut och började rapporteras på kommunnivå har 435 fall konstaterats. Sjukdomsfallen per 10 000 invånare är 89 i Sigtuna kommun.

För Region Stockholm är det nu 24 174 fall totalt, 416 fall anmäldes vecka 33, en person har avlidit till följd av viruset och fem personer vårdas i intensivvård. Totalt antal avlidna är nu 2391 personer.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
rentawreck_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
nrh
vardcentral_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider