moderaterna_riksdag
Foto: Norrtälje kommun

Antalet fall minskar marginellt

Coronafallen i kommunen minskar, men bara med enstaka fall den senaste veckan.

centrum_artikel

Veckan 15 var det 179 kommuninvånare som testades positivt för covid-19, det är ungefär på samma nivå som vecka 14 då 181 fall konstaterades. Vecka 12-13 var det cirka 250 fall per vecka. Totalt under pandemin har 3952 kommuninvånare provtagits med konstaterad covid-19. Sigtuna ligger för vecka 15 på samma nivå som Upplands-Väsby men ett flertal av grannkommunerna har högre smittotal.

I Region Stockholm vecka 15 var det drygt 9500 stockholmare som konstaterats smittade. Det är på ungefär samma nivå sedan vecka 12. Antalet avlidna i Regionen förra veckan var 15 personer och totalt under pandemin har 4134 stockholmare mist livet med covid-19.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

handbollsskola
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_helsida2020
mod_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys