moderaterna_riksdag

Antalet avlidna nu över 90

Över 90 personer i kommunen med covid-19 har avlidit under pandemin.

Under hela coronapandemin har nu 94 kommuninvånare avlidit med covid-19 till och med 4/4. Det motsvarar 2,5 procent av samtliga dödsfall i hela länet fram till 4 april. Av de avlidna med covid-19 har nästan 38 procent bott i särskilt boende och 28 procent hade hemtjänst, totalt 61 personer. Mellan 12:e mars och 4:e april avled åtta kommuninvånare med covid-19, fyra av dessa har bott på särskilt boende eller haft hemtjänst.

Läs mer – Antalet döda till och med mitten av mars

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

mp_host_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

defacto_helsida
jul2021

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
swedol_outsider
connys
nrh
jul_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider