julbanner
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Anställd som skrev fel namn frias

Den anställd vid Migrationsverket som ändrade uppgifter i ett närvaroprotokoll i samband med en rymning får ingen disciplinär påföljd rapporterar Dagens Nyheter.

Den anställde hade ändrat i närvaroprotokoll i samband med en rymning. Personen anmäldes till Migrationsverkets personalansvarsnämnd som nu anser att felet är att anses som ringa rapporterar Dagens Nyheter. Enligt nämnden har den anställde gjort vad som kan förväntas av vederbörande. Den anställde skrev först fel namn, drog ett streck över skrivningen och skrev sen det rätta namnet på raden under.

EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

sigtuna_funkis
fme_jul
happy_homes_juli
julbanner2
defacto_host2018
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

icavalsta_julbanner
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

lager_bilnet
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

colorama_vinter
outsider
komvuxq3_4
funkis_2
objekt2
objekt3
connys
objekt4
nrh_lania
vanster_jul
sigtunavatten_standard