moderaterna_tack
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Anställd som skrev fel namn frias

Den anställd vid Migrationsverket som ändrade uppgifter i ett närvaroprotokoll i samband med en rymning får ingen disciplinär påföljd rapporterar Dagens Nyheter.

Den anställde hade ändrat i närvaroprotokoll i samband med en rymning. Personen anmäldes till Migrationsverkets personalansvarsnämnd som nu anser att felet är att anses som ringa rapporterar Dagens Nyheter. Enligt nämnden har den anställde gjort vad som kan förväntas av vederbörande. Den anställde skrev först fel namn, drog ett streck över skrivningen och skrev sen det rätta namnet på raden under.

hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

defacto_banner_sep

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

skanela_matcher18-19
sportfiske_banner
nfc_vinter
objekt2
sbrf_sep
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
connys
objekt3
objekt4
outsider
komvuxq3_4