midsommar
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Anställd som skrev fel namn frias

Den anställd vid Migrationsverket som ändrade uppgifter i ett närvaroprotokoll i samband med en rymning får ingen disciplinär påföljd rapporterar Dagens Nyheter.

Den anställde hade ändrat i närvaroprotokoll i samband med en rymning. Personen anmäldes till Migrationsverkets personalansvarsnämnd som nu anser att felet är att anses som ringa rapporterar Dagens Nyheter. Enligt nämnden har den anställde gjort vad som kan förväntas av vederbörande. Den anställde skrev först fel namn, drog ett streck över skrivningen och skrev sen det rätta namnet på raden under.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

vuxenutbildning2
brf_englamarken
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

sap_valet2018
varen2018
februari

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

val2018
Norra Redovisningshuset
objekt4
vuxentutbildning
sap_outsider
veterankraft_standard
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
connys
outsider_moderat
objekt2
outsider_defacto
objekt3
standard_ridskola
forskontor