centrum_ettar
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Anställd som skrev fel namn frias

Den anställd vid Migrationsverket som ändrade uppgifter i ett närvaroprotokoll i samband med en rymning får ingen disciplinär påföljd rapporterar Dagens Nyheter.

Den anställde hade ändrat i närvaroprotokoll i samband med en rymning. Personen anmäldes till Migrationsverkets personalansvarsnämnd som nu anser att felet är att anses som ringa rapporterar Dagens Nyheter. Enligt nämnden har den anställde gjort vad som kan förväntas av vederbörande. Den anställde skrev först fel namn, drog ett streck över skrivningen och skrev sen det rätta namnet på raden under.

sigtuna_bygglov
februari
foretagarlunch
aretsforetag
pedagog2018

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

outsider_defacto
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
standard_ridskola
sangensemble
veterankraft_standard
standard
objekt4
Festspecialisten – Standard
objekt2
objekt3
standard_start