panorama_centrum
Foto: Svenska Spel

Ännu en storvinst till kommunen-Sigtunabo vann 16 miljoner

Ännu en kommuninvånare har vunnit miljoner på spel, denna gång en sigtunabo som vann 16 miljoner på Lotto.

Det var på onsdagen på Lotto1 som en sigunabo som spelade online vann 16 miljoner. Den rätta raden var 10 ─ 12 ─ 15 ─ 21 ─ 22 ─ 26 ─ 32 med tilläggsnummer 17 ─ 11 ─ 16 ─ 25.

Det var drygt en månad sedan någon i Sverige vann på Lotto1 och jackpotten var uppe i 16 miljoner kronor. Senaste gången någon överhuvudtaget tog hem en så hög jackpot var för tio månader sedan. Nu kommer Svenska spel ta kontakt med vinnaren och boka in ett bankmöte. Tidigare i år vann en märstabo 12,8 miljoner kronor på Eurojackpott.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

defacto_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

marinan_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
marina_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
ewas_outsider
moderat_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider