halloween_centrum
Foto: Svenska Spel

Ännu en storvinst till kommunen-Sigtunabo vann 16 miljoner

Ännu en kommuninvånare har vunnit miljoner på spel, denna gång en sigtunabo som vann 16 miljoner på Lotto.

centrum_artikel

Det var på onsdagen på Lotto1 som en sigunabo som spelade online vann 16 miljoner. Den rätta raden var 10 ─ 12 ─ 15 ─ 21 ─ 22 ─ 26 ─ 32 med tilläggsnummer 17 ─ 11 ─ 16 ─ 25.

Det var drygt en månad sedan någon i Sverige vann på Lotto1 och jackpotten var uppe i 16 miljoner kronor. Senaste gången någon överhuvudtaget tog hem en så hög jackpot var för tio månader sedan. Nu kommer Svenska spel ta kontakt med vinnaren och boka in ett bankmöte. Tidigare i år vann en märstabo 12,8 miljoner kronor på Eurojackpott.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

dack-helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
bostad_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

mp_host_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

connys_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
mp-outsider
bostad_outsider