defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Ännu en padelhall till kommunen

Scandinavian XPO etablerar en padelhall med 13 banor vilket blir kommunens fjärde anläggning när samtliga står klara.

centrum_artikel

Det råder padelfeber i kommunen. WE Arlandastad har en anläggning samt en som snart invigs i Sigtuna Stadsängar, det finns även en anläggning i Rosersberg. Nu kommer ytterligare en då Scandinavian XPO meddelaratt det blir en Padel pop-up av Klövern Padel. Tio banor arenan ha med tio meters takhöjd.
– Hälsosamma och omväxlande möten är en del av Scandinavian XPO:s sätt att arbeta och därför känns det extra positivt och bra att kunna presentera vårens samarbete med Klövern Padel. Nu erbjuder vi tillsammans hälsosamma och säkra möten i form av konferenser i våra mysiga och flexibla lokaler tillsammans med hållbar mat och träning. Allt under samma tak, säger Staffan Littmarck, VD för Scandinavian XPO.

Anläggningen står klar till februari i år. Klövern finns redan etablerade i Uppsala, Kista och Mölndal.
– Att vi under denna tuffa tid ändå har kunnat erbjuda människor någon typ av möte och träning känns fantastiskt. Vi tvekade aldrig en sekund på detta samarbete då vi ser på hälsa och framtidens möten på samma sätt, säger Klöverns VD Camilla Godberg.

dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Moderaterna_helsida2021
sigtunastad_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

defacto_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

rentawreck_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider