sap_pan
Foto: Pressbild/Sigtunahöjden

Ännu en nominering till Sigtunahöjden

Sigtunahöjden nominerades nyligen till Svenska Mötesprisets som Årets miljöinitiativ. Nu kommer nästa nominering, 360° Eat Guide inom kategorin hotell.

panorama_centrum

märsta.nu rapporterade förra veckan om att Sigtunahöjden nominerats till Årets Miljöinitiativ hos Svenska Mötespriset. Nu kommer nästa nominering som är 360° Eat Guide inom kategorin hotell. Sigtunahöjden nomineras för att kombinera både gastronomi och hållbarhet. Restaurangerna väljs ut genom besök och intervjuer med de ansvariga kockarna samt bedömningar efter utvalda kriterier gällande gastronomi och hållbarhet.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

defacto_helsida
kso_helsida
connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mote_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
social_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
outsider_social
connys
moderat_outsider
sfs_out
nrh
kso-duell_out
swedol_outsider
mp_outsider2022