moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild/Sigtunahöjden

Ännu en nominering till Sigtunahöjden

Sigtunahöjden nominerades nyligen till Svenska Mötesprisets som Årets miljöinitiativ. Nu kommer nästa nominering, 360° Eat Guide inom kategorin hotell.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade förra veckan om att Sigtunahöjden nominerats till Årets Miljöinitiativ hos Svenska Mötespriset. Nu kommer nästa nominering som är 360° Eat Guide inom kategorin hotell. Sigtunahöjden nomineras för att kombinera både gastronomi och hållbarhet. Restaurangerna väljs ut genom besök och intervjuer med de ansvariga kockarna samt bedömningar efter utvalda kriterier gällande gastronomi och hållbarhet.

handbollsskola

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
mod_helsida
connys_helsida
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider