moderater_pan_sommar
Annika Bröms har tidigare utsetts till Årets ungdomsledare i kommunenFoto: Pressbild

Annika tar över i Wings

Annika Bröms tar över som ordförande i Wings, det står klart efter att Johan Karlsson i samråd med styrelse valt att lämna sitt uppdrag innan årsmötet i juni.

centrum_artikel

Annika Bröms har varit engagerad i Wings under de senaste fem åren sedan hon flyttade till Sigtuna. Hennes engagemang har varit stort i Wings och hon är en bidragande orsak till Wings hockeyskola gått från några tiotal till närmare hundra varje säsong.

Nu blir hon tillförordnad ordförande då Johan Karlsson, valt att lämna sitt uppdrag efter att säsongen är över. Ett ordinarie årsmöte hålls i juni och där ska den nya ordföranden formellt väljas.
– Det behövs nya krafter som fortsätter att utveckla klubben på bästa sätt. Jag har därför lämnat över till vice ordförande och allra bästa Annika Bröms, som således leder styrelsens arbete fram till och förhoppningsvis även efter årsmötet. Stort tack för mig, skriver Johan i ett inägg på Wings facebooksida.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
vaccin
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

connys_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

dack-helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

bostad_helsida

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
nrh
dack-outsider
vaccin-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider