panorama_centrum
Annika Bröms bor i Sigtuna och blir ny näringslivschef i kommunenFoto: Ernst Henry Photography AB

Annika blir ny näringslivschef

Sigtunabon Annika Bröms har utsetts till ny näringslivschef i Sigtuna kommun efter Mathias Forsberg: - Jag har en djup förståelse för företagens behov. Deras perspektiv sitter i min ryggrad, säger Annika Bröms i ett uttalande.

märsta.nu kunde för drygt en månad sedan rapportera att näringslivschef Mathias Forsberg lämnar sitt uppdrag i Sigtuna för att ta sig an motsvarande roll i Nacka. Hans ersättare blir sigtunabon Annika Bröms som bland annat varit regionchef i Svenskt Näringsliv för Stockholm.
– Jag har en djup förståelse för företagens behov. Deras perspektiv sitter i min ryggrad. Det känns spännande och meningsfullt att ta med sig det in i kommunens förändringsarbete för att skapa Sveriges bästa företagsklimat. I Sigtuna kommun finns också en stark tillväxt och en stor bredd av olika företag och branscher, samt ett engagemang från både ledningen, politiker och tjänstemän, som gör det möjligt att nå dit, säger Annika Bröms.

Ska bättra företagsklimatet
Annika Bröms tillträder i Sigtuna 28:e maj, hon välkomnas av kommundirektören Birgitta Pettersson.
– Jag är oerhört glad över att kunna presentera vår nya näringslivschef. Annika har en gedigen kompetens inom näringslivsområdet och med hennes erfarenhet av att arbeta inom Svenskt Näringsliv så har hon goda möjligheter att leda det strategiska arbetet för att skapa ett ännu bättre företagsklimat i Sigtuna kommun.

Stort föreningsengagemang
I föreningslivet är Annika en stor lokal profil, hon har stort engagemang för barn och ungdomars idrottande och bland annat har hon medverkat till att utveckla Wings hockeyskola samt skridskoskola för alla barn i Sigtuna kommun

2020_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
liber_helsida
ewas_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022