panorama_centrum
Anne-Lee Holm, tvåa från vänster, i Svenska Gymnastikförbundets styrelseFoto: Pressbild

Anne-Lee Holm väljs in i Gymnastikförbundets styrelse

I samband med Svenska Gymnastikförbundets förbundsmöte nyligen så valdes Anne-Lee Holm från SMGK in i styrelsen som ledamot.

Svenska Gymnastikförbundet har valt en styrelse där Sigtuna Märsta Gymnastikklubbs verksamhetsledare Anne-Lee Holm ingår.
– Vad jag vill bidra med till förbundet är att jobbar för att alla barn och ungdomar ska kunna hitta rörelseglädjen och kunna vara med och välja på vilken nivå man vill träna och/eller tävla. Det egna drivet ska vara ledande och inte vad man kan i form av rörelser. Gympa för alla, träning hela livet!
Anne-Lee har bred erfarenhet från gymnastiken där hon varit engagerad i flera olika delar som artistisk gymnastik, truppgymnastik, familjegympa, barngympa och från ungdomar inom både bredd och trupp samt gruppträning för vuxna.
– Även min erfarenhet från utlandstjänster och den erfarenheter jag samlat på mig gällande kulturella skillnader var ett pluss.
mp_helsida_april
connys_helsida
liber_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

ewas_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider