defacto_pan
Ann Book framträdde på Vivamus i Märsta för några år sedanFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Anna Book flyttar till Suckunge

Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

Artisten och influencern Anna Book med över 58 000 följare på Instagram har sålt lägenheten i Solna och köpt ett hus i Suckunge norr om Märsta. Ett område som skådespelaren Ola Rapace bodde i för några år sedan. Anna flyttade in i maj men har hållit det hemligt ett tag.
– Vi hittade det här huset i Sigtuna av en slump. Det var inte färdigt och det fanns inga öppna ytor eller stora fönster, men vi blev förälskade på en gång. Det klickade och det var kärlek vid första ögonkastet trots att det var en byggarbetsplats, berättar Anna för Aftonbladet.

Anledningen till att de sålde i Solna var att de ville komma ut op landet och få lugn och ro.
– ag sover som ett barn, det är helt sjukt. De senaste två åren har jag vaknat tre till sex gånger per natt, nu sover jag till jag vaknar vid halv fem på morgonen. Jag får också bättre struktur på mitt liv nu när jag inte har 30 sekunder till mataffären utan tvingas planera mina inköp. Vi flyttade in den första maj och efter två veckor kände vi att hela familjen mår mycket bättre, fortsätter hon enligt Aftonbladet.

Hon säger vidare att kommunen är stor och vacker med fina smultronställen, beslutet är ”helt rätt”. Dessutom är närheten till Arlanda viktig för henne och maken då de har boende i Spanien. Grannarna lär ha tagit emot Anna med öppna famnen, folk har skickat privata meddelanden till henne och alla hälsar och frågar om hon behöver hjälp.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
happyhomes_2019
ica_oktober
defacto_helsida

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

connys
nrh
defacto_outsider
colorama_april2