defacto_pan
Ann Book framträdde på Vivamus i Märsta för några år sedanFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Anna Book flyttar till Suckunge

Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

Artisten och influencern Anna Book med över 58 000 följare på Instagram har sålt lägenheten i Solna och köpt ett hus i Suckunge norr om Märsta. Ett område som skådespelaren Ola Rapace bodde i för några år sedan. Anna flyttade in i maj men har hållit det hemligt ett tag.
– Vi hittade det här huset i Sigtuna av en slump. Det var inte färdigt och det fanns inga öppna ytor eller stora fönster, men vi blev förälskade på en gång. Det klickade och det var kärlek vid första ögonkastet trots att det var en byggarbetsplats, berättar Anna för Aftonbladet.

Anledningen till att de sålde i Solna var att de ville komma ut op landet och få lugn och ro.
– ag sover som ett barn, det är helt sjukt. De senaste två åren har jag vaknat tre till sex gånger per natt, nu sover jag till jag vaknar vid halv fem på morgonen. Jag får också bättre struktur på mitt liv nu när jag inte har 30 sekunder till mataffären utan tvingas planera mina inköp. Vi flyttade in den första maj och efter två veckor kände vi att hela familjen mår mycket bättre, fortsätter hon enligt Aftonbladet.

Hon säger vidare att kommunen är stor och vacker med fina smultronställen, beslutet är ”helt rätt”. Dessutom är närheten till Arlanda viktig för henne och maken då de har boende i Spanien. Grannarna lär ha tagit emot Anna med öppna famnen, folk har skickat privata meddelanden till henne och alla hälsar och frågar om hon behöver hjälp.

bonava_maj_helsida
happyhomes_2019
v_eu_helsida
mp_eu
colorama_april2

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

oppning_helsida
varfest_helsida
eu_sap

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

moderaternamaj

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?