defacto_pan
Ann Book framträdde på Vivamus i Märsta för några år sedanFoto: Magnus Granhagen/Arkiv

Anna Book flyttar till Suckunge

Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

Artisten och influencern Anna Book med över 58 000 följare på Instagram har sålt lägenheten i Solna och köpt ett hus i Suckunge norr om Märsta. Ett område som skådespelaren Ola Rapace bodde i för några år sedan. Anna flyttade in i maj men har hållit det hemligt ett tag.
– Vi hittade det här huset i Sigtuna av en slump. Det var inte färdigt och det fanns inga öppna ytor eller stora fönster, men vi blev förälskade på en gång. Det klickade och det var kärlek vid första ögonkastet trots att det var en byggarbetsplats, berättar Anna för Aftonbladet.

Anledningen till att de sålde i Solna var att de ville komma ut op landet och få lugn och ro.
– ag sover som ett barn, det är helt sjukt. De senaste två åren har jag vaknat tre till sex gånger per natt, nu sover jag till jag vaknar vid halv fem på morgonen. Jag får också bättre struktur på mitt liv nu när jag inte har 30 sekunder till mataffären utan tvingas planera mina inköp. Vi flyttade in den första maj och efter två veckor kände vi att hela familjen mår mycket bättre, fortsätter hon enligt Aftonbladet.

Hon säger vidare att kommunen är stor och vacker med fina smultronställen, beslutet är ”helt rätt”. Dessutom är närheten till Arlanda viktig för henne och maken då de har boende i Spanien. Grannarna lär ha tagit emot Anna med öppna famnen, folk har skickat privata meddelanden till henne och alla hälsar och frågar om hon behöver hjälp.

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

arlanda_golf_juli

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

sommar

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

ica_valsta_choklad
colorama_april2

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

bonava_juli_hel
defacto_helsida
happyhomes_2019

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

sportfiske_sommar
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
bonava_juli_outsider
defacto_outsider