sommar
Polis vid Märsta station med anledning av ett sedlighetsbrottFoto: MMS-Bild

Anmälan om sedlighetsbrott vid Märsta station – Man onanerade framför folk

En man greps för sedlighetsbrott under förmiddagen sedan han onanerat vi Märsta station: - Han greps av någon form av personal först innan polis kom dit, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Polis larmades till Märsta station klockan 9.28 sedan en man ska ha onanerat framför folk. Mannen greps av personal som jobbade på station innan polis kom dit. Polis identifierade mannen innan han sen avvisades. Enligt Polisen är en anmälan om sexuellt ofredande upprättad.

defacto_helsida
colorama_april2
sommar_centrum
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april