centrum_jul_panorama
Polis vid Märsta station med anledning av ett sedlighetsbrottFoto: MMS-Bild

Anmälan om sedlighetsbrott vid Märsta station – Man onanerade framför folk

En man greps för sedlighetsbrott under förmiddagen sedan han onanerat vi Märsta station: - Han greps av någon form av personal först innan polis kom dit, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_jul_artikel

Polis larmades till Märsta station klockan 9.28 sedan en man ska ha onanerat framför folk. Mannen greps av personal som jobbade på station innan polis kom dit. Polis identifierade mannen innan han sen avvisades. Enligt Polisen är en anmälan om sexuellt ofredande upprättad.

trainingpartner_jobb_helsida
ica_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

fme_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
tp_helsida
greeknighthelsida
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord