center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Anmälan om jaktbrott efter att snaror hittats i skog

Polisen har upprättat en anmälan om jaktbrott sedan det hittats snaror för rådjur i skogen i Åsby utanför Arlanda.

Unt.se rapporterar om att det kommit in samtal om rådjurssnaror som hittats i skogen i Åsby nära Arlanda. Att använda snaror är olagligt och en anmälan om jaktbrott har upprättats.
– Det verkar som om man hittade sex stycken snaror. De var uppsatta i skogen och det är ett brott mot jaktlagen. Vi har tagit snarorna i beslag och skrivit en anmälan gällande jaktbrott. Det är bra att allmänheten är uppmärksam när man är ute i skog och mark, för det här är olagligt, säger Helena Boström Thomas, presstalesperson på Stockholmspolisen, till unt.se

centrum_helsida2020
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
jul2021
julmarknad_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
swedol_outsider
mp-outsider
connys
julmarknad_outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
jul_outsider
ridskola_2020_outsider