defacto_pan
Foto: Insändarbild

Ändrade tider för bussarna

På söndag startar satsningen med tåg varje kvart och skip stop, samtidigt är det även nya tider för en del av bussarna i kommunen.

marstakalaset_artikel

Det kan vara vissa förändringar i busstrafiken i samband med vintertidtabellen som sätter igång på söndag. SL inför tåg varje kvart från Märsta och två i timmen ska vara snabbtåg som inte stannar vid några av stationerna. Samtidigt kommer en del av bussarna i kommunen att få ändrade tider, exakt hur du påverkas går att se via SL.se.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
sommar
ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
defacto_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
sportfiske_sommar