bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Andra raka segern för RIK

Rosersbergs IK vann hemmapremiären mot Fanna2 med 5-3.

centrum_artikel

Det såg mörkt ut för RIK i hemmapremiären mot Fanna2 på Råbergsvallen. Gästerna ledde med 3-1 med knappa halvtimmen kvar. Men i 73:e minuten började upphämtningen, Joakim Brolund gjorde 2-3 och 3-3. Victor Levén satte 4-3 i 82:a minuten och därefter satte Levén 5-3 i matchens sista minut. Det var RIK:s andra raka seger i femman.

Målen: Kimse (6), Brolund (73, 79), Levén (82, 90)

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
brobygget_midgard_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider