defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Andra raka nederlaget för Skånela

Skånela förlorade den svåra bortamatchen mot Varberg med 26-21: - Vi gör det bra, står upp och blir inte överkörda men missar en massa lägen bara, säger Jesper Östlund, assisterande tränare.

centrum_farsdag_artikel

Skånela saknade Fredrik Olsson och sedan tidigare även Yosef Rahali, i matchen mot Varberg försvann även Iris Ganibegovic sporadiskt. Det gjorde att få fick spela mycket. Det kan ha varit en av anledningarna till att Skånela bara gjorde 21 mål:
– Det blev en del nya roller, vi tappar i dynamik i offensiven när Fredrik inte är med, likaså en försvarsspelare. De som spelade gör det bra, men orkar anse inte, vi går på få spelare, analyserar Jesper Östlund, assisterande tränare.

”Får jaga”
Det var en till stora delar jämn match Skånela hade sin enda ledning kring minut 20, därefter var Varberg i förarsätet och ledde i paus med 14-12. I andra skaffade man sig konstant 3-4-måls ledning och höll Skånela på avstånd.
– Vi är för dåliga i avslut fram för allt, missar bra lägen vilket gör att vi inte orkar hela vägen. Vi får jaga hela tiden, missar kanske 12-13 reda frilägen, då är det svårt att vinna, säger Jesper Östlund.

Källström främste framåt
Simon Källström satte sex bollar i mål och blev främste skånelait offensivt, men han borde ha gjort fler anser Östlund:
– Han missade mer än vi är vana att se. Han kanske skulle dragit in ett par till. Men det finns mycket att förbättra, spelmässigt är vi bra, vi blir inte överkörda, vi kan inte gå grina över detta utan ska kämpa ännu hårdare. Vi ska göra allt vad vi kan för att ta oss ur detta, vi vet hur vi ska hantera svackor

Målen
Källström 6, Ganibegovic 3, Nielsen 3, Axelsson 2, Söderman 2, Ladan 2, M.Nilsson 1, Filén 1, Frank 1

defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
ica_oktober
fme_oktober
centrum_farsdag
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh