bovard_sh
Florencia Péréz Skogsborg blev matchens lirare i röda RIK och Sandra Blom blev matchens kämpe.Foto: Insändarbild/Annette Lundell

Andra raka nederlaget för RIK

Rosersbergs IK förlorade upplandsderbyt mot Uppsala i Rosershallen på söndagen.

banner_juni_artikel

Matchen var jämn i första och gästerna Uppsala ledde bara med två mål, men efter et pigg start på andra som man vann med 8-2 kunde Uppsala koppla segergrepp som RIK inte hämtade sig ifrån. Slutresultatet skrevs till 30-22 och därmed noterade RIK andra raka förlusten och man har även halkat ner till tredjeplats i tabellen. Närmast väntar Borlänge på bortaplan, en tuff match enligt lagledningen. Kajsa Westberg Eriksson svarade för flest mål denna gång med sju, Ida Schaffer hölls bara till tre mål.

oppning_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
midsommar_valsta_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
defacto_helsida
sbrf_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

fme_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sbrf_outsider
connys
nrh
defacto_outsider
colorama_april
sh_oppet