moderat_sommar

Andra raka förlusten för Wings

Wings föll överraskande mot nästjumbon Hammarby på fredagskvällen.

centrum_artikel

För andra matchen i rad förlorade Wings på fredagskvällen, denna gång var det Hammarby som vann med klara 4-1. Matchen var länge oavgjord men sista minuterna fick Wings in mål först genom Emil Leijon med 3.41 kvar att spela och sedan två mål i tom kasse när Wings gick för kvittering. Trots förlusten är Wings kvar som tvåa och det är fortfarande en poäng upp till Strömsbro som dock har en match mindre spelad. På onsdag möter Wings Sollentuna hemma i Pinbackshallen. Wings mål mot Hammarby gjordes i mitten av andra och betydde 1-1. Rasmus Hedin stod för målet.

studeravidare_helsida
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
connys_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_out