centrum_panorama2020

Andra raka förlusten för Wings

Wings föll överraskande mot nästjumbon Hammarby på fredagskvällen.

centrum_artikel

För andra matchen i rad förlorade Wings på fredagskvällen, denna gång var det Hammarby som vann med klara 4-1. Matchen var länge oavgjord men sista minuterna fick Wings in mål först genom Emil Leijon med 3.41 kvar att spela och sedan två mål i tom kasse när Wings gick för kvittering. Trots förlusten är Wings kvar som tvåa och det är fortfarande en poäng upp till Strömsbro som dock har en match mindre spelad. På onsdag möter Wings Sollentuna hemma i Pinbackshallen. Wings mål mot Hammarby gjordes i mitten av andra och betydde 1-1. Rasmus Hedin stod för målet.

centrum_helsida2020
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

defacto_helsida
happyhomes_2019
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
connys