arlandagolf_pan_aug
Anders Mattsson och Christian CederfermFoto: Privat

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

marstakalaset_artikel

Mitt i Stockholm rapporterar om att Maget i Väsby ny slår igen, ikväll lördag blir det en sista fest, kommunen har köpt upp fastigheten för att utveckla nya Väsby Centrum. Christian Cederferm som drivit Magget sedan 2011 har gått med på kommunens överenskommelse att lämna i förtid så att planeringsprocessen kan ta fart för Väsby Entré.

Vid sin sida har Cederferm haft märstabon Anders Mattsson. På torsdag lämnar de över nycklarna och fastighetsregleringen blir ett faktum. Både Anders och Christian har många starka minnen från Magget i Väsby. Anders träffade exempelvis mamman till sina två barn på en ”after ski fest” på Magget.

Sedan i somras har tiden tickat ner på Magasinets skärmar, i natt visar skärmen 0.
– Alla kommer till en punkt i sitt liv då man behöver ta beslut som är jäkligt svåra, men det är dags. Hur mycket vi än vill vara här med våra gäster på nätterna, så vill vi även vakna upp med våra familjer utan att somna i yoghurten, liksom, uppger Christian för tidningen

defacto_helsida
sommar_centrum
arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
kontor_thaifong
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

ica_valsta_choklad
miljopris_helsida

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sommar
sigtunavatten_standard

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

connys
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider