center_pan21
Anders Mattsson och Christian CederfermFoto: Privat

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

centrum_artikel

Mitt i Stockholm rapporterar om att Maget i Väsby ny slår igen, ikväll lördag blir det en sista fest, kommunen har köpt upp fastigheten för att utveckla nya Väsby Centrum. Christian Cederferm som drivit Magget sedan 2011 har gått med på kommunens överenskommelse att lämna i förtid så att planeringsprocessen kan ta fart för Väsby Entré.

Vid sin sida har Cederferm haft märstabon Anders Mattsson. På torsdag lämnar de över nycklarna och fastighetsregleringen blir ett faktum. Både Anders och Christian har många starka minnen från Magget i Väsby. Anders träffade exempelvis mamman till sina två barn på en ”after ski fest” på Magget.

Sedan i somras har tiden tickat ner på Magasinets skärmar, i natt visar skärmen 0.
– Alla kommer till en punkt i sitt liv då man behöver ta beslut som är jäkligt svåra, men det är dags. Hur mycket vi än vill vara här med våra gäster på nätterna, så vill vi även vakna upp med våra familjer utan att somna i yoghurten, liksom, uppger Christian för tidningen

flygskola_helsida
dack-helsida
oppethus_helsida
mp_host_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

2020_helsida
connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

helsida_var2021
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
oppethus_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
connys
flygskolan_outsider