arlandagk_panorama
Anders Mattsson och Christian CederfermFoto: Privat

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

rosta_sigtuna2

Mitt i Stockholm rapporterar om att Maget i Väsby ny slår igen, ikväll lördag blir det en sista fest, kommunen har köpt upp fastigheten för att utveckla nya Väsby Centrum. Christian Cederferm som drivit Magget sedan 2011 har gått med på kommunens överenskommelse att lämna i förtid så att planeringsprocessen kan ta fart för Väsby Entré.

Vid sin sida har Cederferm haft märstabon Anders Mattsson. På torsdag lämnar de över nycklarna och fastighetsregleringen blir ett faktum. Både Anders och Christian har många starka minnen från Magget i Väsby. Anders träffade exempelvis mamman till sina två barn på en ”after ski fest” på Magget.

Sedan i somras har tiden tickat ner på Magasinets skärmar, i natt visar skärmen 0.
– Alla kommer till en punkt i sitt liv då man behöver ta beslut som är jäkligt svåra, men det är dags. Hur mycket vi än vill vara här med våra gäster på nätterna, så vill vi även vakna upp med våra familjer utan att somna i yoghurten, liksom, uppger Christian för tidningen

bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

varfest_helsida
happyhomes_2019
mp_eu
v_eu_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

eu_sap
nationaldag_helsida
oppning_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

sh_bovard_out
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
sh_oppet
defacto_outsider
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
connys
bonava_maj_outsider
nrh
nationaldag_out
v_eu
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april