moderat_sommar
Alex Al-Zaibak i FC Arlandas dressFoto: Privat/Instagram

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

centrum_artikel

Al-Zaibak kommer från Hingham söder om Boston i USA. Han vaktade målet för Fitchburg State University men utvecklingsmöjligheterna som seniorspelare i USA är begränsade om du inte spelar i Major Leauge Soccer. Efter collegespel hamnade han i Greater Lowell Rough Diamonds i den amerikanska fjärdeligan, han fick dock möta proffspelare från New York Cosmos, Brooklyn Italians och Kingsto Stockade enligt tidningen sentinelandenterprise.com

Han valde att komma till Sverige för att utvecklingsmöjligheterna är större. Han tackade även nej till ett erbjudande från Al-Ansar i Libanons högstaliga för att komma till Stockholm. Efter provspel i Vallentuna och Spånga landade han i FC Arlanda. Det räckte med en träningsmatch och en träning, sen hade han skrivit på kontraktet.
– Att komma till Sverige var ett av de galnaste men enklaste besluten jag har tagit. Jag ångrar inget och ser fram emot framtiden. Jag började spela som fyraåring och nu 21 år senare lever jag min dröm i Europa, säger han till Senteniel & Enterprise

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

landsbygd_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
connys_helsida
nrh
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider