center_pan21
I november är ambulansflyget igång på ArlandaFoto: Pressbild

Ambulansflyget kommer igång på Arlanda

Kommunalarbetareförbundet Svenskt Ambulansflyg har enats med Svenskt ambulansflyg om placering av 26 piloter vid bland annat Arlanda.

Intresset var stort från piloternas sida att ta anställning hos ambulansflyget som från i höst ska finnas på Arlanda med en av landets tre baser. Nu har 26 piloter anställts som samtliga kommer genomgå en utbildning i flygmedicin för ett nära teamarbete med sjuksköterskor ombord.
– Anställning av piloter är ett avgörande steg mot operativ start i november. Genomförandet är ett riktigt gott betyg till en professionell medarbetargrupp, säger Anders Sylvan, tf förbundsdirektör, Svenskt Ambulansflyg.

Över 700 piloter sökte jobb och processen med att ta fram rätt kandidater var lång.
– På grund av pandemin är det ont om pilotjobb och vi visste att vår utlysning skulle leda till stor uppmärksamhet. Det har varit tuffa dagar att tacka nej till många kompetenta piloter jobb, säger Fredrik Lambeck.

mp_host_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
andersojag
bostad_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
nrh