defacto_pan2020
En Jetstream ska flyga mellan Arlanda-VäxjöFoto: Amapola Flyg

Amapola startar linje från Arlanda

Amapola Flyg startar en linje mellan Arlanda och Växjö med start i slutet av oktober.

centrum_artikel

Med start 26 oktober startar Amapola Flyg trafik mellan Arlanda och Växjö. Fyra rutter i veckan ska trafikeras.
– Flygtrafiken på svenska flygplatser är ner runt 80% vilket gör att passagerarunderlaget för närvarande från Växjö-regionen är för litet för att motivera trafik. Vi tror dock på ett normalisering efter pandemin och vill på det här sättet möjliggöra för resenärerna att åtminstone vissa dagar åka till Stockholm över dagen. Nu startar vi upp trafiken under hösten och förhoppningsvis så finns resebehov som möjliggör både fler avgångar och så småningom större flygplan, säger VD för Amapola Flyg AB Erik Salén.

Trafiken sker med en Jetstream 32 med plats för 19 passagerare. Amapola Flyg har funnits sedan 2005 och har cirka 70 anställda. De flyger sedan tidigare på uppdrag av Trafikverket på flera linjer i Norrland.

centrum_helsida2020

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
personal_sandstrom_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

meko_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

helsida
boisigtuna
landsbygdsdag
connys_helsida
corner_helsida
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
personal_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
corner_outsider
nrh
outsider
swedol_outsider