center_pan21
Foto: Trafikverket/Ilja Mašík

Amapola flyg tar hem flygupphandling

Amapola flyg har vunnit Trafikverkets upphandling om att säkerställa samhällsviktiga resmöjligheter i Sverige.

I en rekordsnabb upphandling har Amapola flyg vunnit för att trafikera trafik till sju norrländska orter och Visby till och från Arlanda. Bakgrunden är att all flygtrafik i praktiken stoppats under coronakrisen. Med anledning av det gick Trafikverket ut med upphandlingen förra veckan.
– Med denna upphandling säkerställer vi resemöjligheter som är nödvändiga för hälso- och sjukvården och andra samhällsviktiga funktioner, säger Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
andersojag
defacto_helsida
eldsjal-helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
bostad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider