bovard_sh
Alva NordfjellFoto: Privat

Alva klar för Falsterbo Horse Show

Alva Nordfjell från Sigtunabygdens Ryttarförening är klar för Falsterbo Horse Show.

rosta_sigtuna2

Alva Nordfjell har efter helgens kval i fått en plats till ponnyküren på Falsterbo Horse Show i sommar. Kvalet gick vid Hästagens Ryttarförenings nationella dressyrtävlingar och Alva med hästen EG Dirac kom tvåa enligt Tidningen Ridsport.
– Vi ska till Falsterbo Horse Show! Vilken fantastisk häst jag har som gör allt för mig, skriver Alva på sociala medier enligt tidningen.

bonava_maj_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
mp_eu
eu_sap
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

v_eu_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

moderaternamaj
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

oppning_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

oppning_outsider
nrh
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
colorama_april
nationaldag_out
sh_bovard_out
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
connys
v_eu
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider