arlandagolf_pan_aug
Alva NordfjellFoto: Privat

Alva klar för Falsterbo Horse Show

Alva Nordfjell från Sigtunabygdens Ryttarförening är klar för Falsterbo Horse Show.

marstakalaset_artikel

Alva Nordfjell har efter helgens kval i fått en plats till ponnyküren på Falsterbo Horse Show i sommar. Kvalet gick vid Hästagens Ryttarförenings nationella dressyrtävlingar och Alva med hästen EG Dirac kom tvåa enligt Tidningen Ridsport.
– Vi ska till Falsterbo Horse Show! Vilken fantastisk häst jag har som gör allt för mig, skriver Alva på sociala medier enligt tidningen.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys