defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Allsvenskan spelas som vanligt: Derby ikväll

Skånela IF spelar som planerat i Allsvenskan, både dam och herr.

centrum_artikel

Allsvenskan i handboll påverkas inte av spelförbudet som utfärdats i Stockholm. Detta eftersom Allsvenskan är att betrakta som yrkesutövning, till skillnad från fotboll i Division 2 och 3. Därmed kan Skånela på fredag möta Rimbo i Herrallsvenskan. I Damallsvenskan spelar Skånela först nästa helg, 7/11, mot Eslöv borta.
– Vi åker till Rimbo imorgon med en skön seger i seglet. Många glada mungipor och bra träningar har präglat hela veckan. Vi har byggt vidare och förstärkt det vi gjort bra och är väl förberedda på hur vi ska angripa Rimbo rent taktiskt, säger herrlagets tränare Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Matchen i Rimbo startar 19.00, båda lagen har gått trögt i serien. Skånela med tre segrar och Rimbo med med två.
– Vi känner så klart Rimbo väl efter de många mötena med Upplandskollegan de senaste åren. Men vi har som vanligt lagt mest fokus på att göra det vi är bra på och på det sättet vi vill spela. Men Rimbo är kanske det mest oortodoxa laget vi har i serien och vi måsta ha det i beräkningarna och därför har vi den största respekten för dem, fortsätter Karlsson.

sigtunastad_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
rentawreck_helsida
dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
moderaterna_sigtuna
nrh
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider