sap_pan
Foto: Magnus Granhagen

Allsvenskan spelas som vanligt: Derby ikväll

Skånela IF spelar som planerat i Allsvenskan, både dam och herr.

Allsvenskan i handboll påverkas inte av spelförbudet som utfärdats i Stockholm. Detta eftersom Allsvenskan är att betrakta som yrkesutövning, till skillnad från fotboll i Division 2 och 3. Därmed kan Skånela på fredag möta Rimbo i Herrallsvenskan. I Damallsvenskan spelar Skånela först nästa helg, 7/11, mot Eslöv borta.
– Vi åker till Rimbo imorgon med en skön seger i seglet. Många glada mungipor och bra träningar har präglat hela veckan. Vi har byggt vidare och förstärkt det vi gjort bra och är väl förberedda på hur vi ska angripa Rimbo rent taktiskt, säger herrlagets tränare Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Matchen i Rimbo startar 19.00, båda lagen har gått trögt i serien. Skånela med tre segrar och Rimbo med med två.
– Vi känner så klart Rimbo väl efter de många mötena med Upplandskollegan de senaste åren. Men vi har som vanligt lagt mest fokus på att göra det vi är bra på och på det sättet vi vill spela. Men Rimbo är kanske det mest oortodoxa laget vi har i serien och vi måsta ha det i beräkningarna och därför har vi den största respekten för dem, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
nrh
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
ewas_outsider
outsider_social
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sfs_out
event_outsider
connys