stationshusen
Foto: Jamshid Jamshidi

Allsvenskan pausas med omedelbar verkan

Allsvenskan för både damer och herrar pausas med omedelbar verkan.

centrum_artikel

Svenska Handbollsförbundet har fattat beslut om att pausa alla matcher i dam- och herrallsvenskan med omedelbar verkan. Inga matcher kommer att spelas mellan 18/11 och 30/11 2020.
– Utvecklingen i samhället går åt fel håll och vi har kommit fram till att det är dags att ta ett mer långsiktigt beslut. Genom att göra det hoppas vi skapa tydlighet och lugn för spelare, ledare, föreningar och distriktsförbund, säger SHF:s generalsekreterare Robert Wedberg

För damernas del skulle man ha spelat mot Tyresö på lördag, herrarna skulle spela på söndag mot Vinslöv.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

ridskola2020_helsida
meko_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out