sommar
Allan FarajFoto: Privat

Allan till SSU-kongressen

Allan Faraj blir SSU Sigtunas ombud till SSU-kongressen som startar idag fredag och pågår till och med söndag: - Att få förtroende att representera Sveriges största distrikt är en stor ära och jag vill tacka de medlemmar som valde att lägga sin röst på mig.

marstakalaset_artikel

SSU håller kongress i helgen och ska där hantera olika politiska områden samt motioner. Med från SSU Sigtuna är Allan Faraj. Han vill driva frågor kring miljö- och klimatfrågan.
– Ska vi lyckas ta itu med de samhällsproblem som vi ställs inför måste vi först se till att vi har en framtid. Det kräver ansvarstagande av den enskilda individen men framför allt av de stora företagen. Vi behöver sätta press på företag som bidrar till den globala uppvärmningen, säger han i mail till märsta.nu

Allan är 18 år gammal och varit engagerad i SSU i 1,5 år. Han är med i delegationen från Stockholms län där Sigtuna ingår. Delegaterna röstas fram bland SSU:s medlemmar runt om i länet.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
colorama_april2
sigtunavatten_standard
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad