moderat_sommar
Allan FarajFoto: Privat

Allan till SSU-kongressen

Allan Faraj blir SSU Sigtunas ombud till SSU-kongressen som startar idag fredag och pågår till och med söndag: - Att få förtroende att representera Sveriges största distrikt är en stor ära och jag vill tacka de medlemmar som valde att lägga sin röst på mig.

centrum_artikel

SSU håller kongress i helgen och ska där hantera olika politiska områden samt motioner. Med från SSU Sigtuna är Allan Faraj. Han vill driva frågor kring miljö- och klimatfrågan.
– Ska vi lyckas ta itu med de samhällsproblem som vi ställs inför måste vi först se till att vi har en framtid. Det kräver ansvarstagande av den enskilda individen men framför allt av de stora företagen. Vi behöver sätta press på företag som bidrar till den globala uppvärmningen, säger han i mail till märsta.nu

Allan är 18 år gammal och varit engagerad i SSU i 1,5 år. Han är med i delegationen från Stockholms län där Sigtuna ingår. Delegaterna röstas fram bland SSU:s medlemmar runt om i länet.

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
centrum_helsida2020

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

defacto_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider