moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Alla helgons dag i Husby

Alla helgons dag uppmärksammades i Husby Kyrka på lördagen

centrum_artikel

Det är alla helgons helg och i Husby-Ärlinghundra kyrka uppmärksammades Alla helgons dag med minnesstund och ljusinstallation. Det var även fullt med ljus på gravarna från anhöriga som ville minnas och hedra sina avlidna. På söndag fortsätter helgen med Alla själars dag med minnesgudstjänster i Märsta pastorats kyrkor.

defacto_helsida
mod_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

handbollsskola

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
bergstrand_out_jan
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_out