moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Alla helgons dag i Husby

Alla helgons dag uppmärksammades i Husby Kyrka på lördagen

Det är alla helgons helg och i Husby-Ärlinghundra kyrka uppmärksammades Alla helgons dag med minnesstund och ljusinstallation. Det var även fullt med ljus på gravarna från anhöriga som ville minnas och hedra sina avlidna. På söndag fortsätter helgen med Alla själars dag med minnesgudstjänster i Märsta pastorats kyrkor.

defacto_helsida
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kultur & Nöje Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

marinan_helsida

Håller dansläger i sommar

Kultur & Nöje Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

mp_helsida_april
connys_helsida
liber_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kultur & Nöje Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kultur & Nöje Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
nrh
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
connys